Bear [2011]


         
            Azi nu vorbim nici despre vreun lungmetraj, nici Bear”, îi aparţine australianului Nash Edgerton, care este cunoscut mai degrabă pentru cascadoriile din filme precum „The Matrix” sau „Zero Dark Thirty”.
despre vreun serial, ci despre un filmuleţ de numai 10 minute, dar care are un impact foarte puternic, mult mai puternic decât multe alte filme în cadrul cărora regizorii se chinuie timp de cel puţin o oră şi jumătate ca să redea anumite trăiri şi, culmea, unora nici nu le iese. Scurtmetrajul ăsta, pe numele lui „

Pe lângă faptul că a regizat acest mini-film, Nash Edgerton a şi jucat în el, alături de Teresa Palmer (pe care eu am mai văzut-o în „I Am Number Four” sau „The Sorcerer’s Apprentice”) şi de Warwick Thornton (ce-i drept, apariţia lui în film e scurtă şi mai puţin importantă). Oricum, dat fiind că e vorba de numai 10 minute, o să vă dau ocazia să-l vedeţi în întregime şi o să vă spun doar că o să vă fie imposibil să intuiţi ce urmează să se întâmple de la o secundă la alta, că finalul o să vă lase în stare de şoc şi că cele 10 minute nu vor fi deloc irosite.


Notă IMDb: 7.0
Notă personală: 9.0




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu